Aytuç’tan Muhtar Evren’e çok sert tepki

Güven ÖZGÜL/KARAİSALI, (ADANA), (SHA)-

Asma Altı Izgara işletmecisi İlhami Aytuç, Yeni Mahalle Muhtarı Mustafa Evren’e
“Dananın Kuyruğunu Sen Kopardın” diyerek çok sert tepki gösterdi.

Yaklaşık 3 hafta önce Salbaş Haber Ajansı’nın “Çocuklar’a Sıcak Yardım” başlıklı haberinin altına Yeni Mahalle Muhtarı Mustafa Evren tarafından yazılan bir yorum Aytuç’u çileden çıkardı.

Aytuç, “Sevgili Mustafa Evren Muhtarımın Sosyal bir platformda hakkımda yapmış olduğu fütursuz 1 yorumundan dolayı kendisini kınıyorum. Mülkiye Amiri dediğin insan birleştirici olur, ayırıcı değil.
Böylesine kin ve nefret dolu bedenin mülkiye amirliği yapan, hem yüze gülüp, ardından kuyu kazan bir bireyin varolduğunu anlamak tühhh yanılmışım adam hakkında demediğime beni bir kez daha mutlu etti.” ifadelerini kullandı.

“PİLAVDAN DÖNENİN KAŞIĞI KIRILSIN”

Muhtar Evren’e “Özür Dile” çağrısında bulunan Aytuç, aksi takdirde sosyal medyadan yaptığı eleştirilerine devam edeceğini belirttti.
Aytuç, “Şimdi Murat güler ortaya 1 laf atmış Ona cevap vermek yerine hedef tahtana beni koymuşsun söylediğin laflardan haberin yok. Ama madem başlattın pilavdan dönenin kaşığı kırılsın önemli bir atasözümüzü yadetmek isterim. Keçinin sırtı kaşınınca çobanın değnegine sürtünürmüş. Senin icin atış serbest hodri meydan! Kullandığın sözlerden dolayı özür dileyene kadar durursam namerdim!” diyerek tepkisini dile getirdi.

1,412 total views, 2 views today

Bir cevap yazın