AK Parti’nin Adana Büyükşehir Belediye Başkan Adayı o isim mi oluyor?

AK Parti Kurucu Gençlik Kolları Adana İl Başkanlığı ve Seyhan Belediyesi meclis üyeliği görevlerinin ardından Cumhur İttifakı’nın Adayı olarak girdiği seçimde Yüreğir Belediye Başkanı seçilen Fatih Mehmet Kocaispir, alçak gönüllülüğü sevecen yaklaşımı ve halkın sorunlarına karşı duyarlı davranışı ile görev süresi daha 2 yıl olmadan halkın sevgilisi oldu.

Adana Büyükşehir Belediye Başkan Adaylığı için ismi son günlerde sıkça telaffuz edilen Kocaispir için yazılan bir köşe yazısı ise şu şekilde:

Genç ve atılgan yapısı ile Yüreğirlilerin sevgisini kazanan Kocaispir, halkın kendisine ilettiği sorunlara pratik ve anında çözümler bularak gönüllerinde taht kuruyor. Yaptığı hizmetlerle Yüreğir’in makus talihini değiştirme yönünde büyük aşama kaydeden Kocaispir’e Yüreğir halkı da güzel bir isim bulmuş ‘’Atom karınca’’ Hakikaten Fatih Kocaispir, atom karınca gibi Yüreğir’in herhangi bir sokağında zaman mefhumu olmadan karşınıza çıkıp halinizi hatırınızı sorup kendisinden beklentilerinizi sorabilir.

Yüreğir halkı da zaten böyle çalışan, hizmet yapan ve halkına alçak gönüllü yaklaşan başkana hak ettiği değeri veriyor, vermeye de devam ediyorlar. Yaptığı hizmetlerle gönül alan başkanlarına pardon ‘’atom karıncaları’’na toz kondurmuyorlar.

Alçak gönüllü başkanın hizmetleri sadece Yüreğir ile sınırlı kalmıyor. Pozantı, Feke, Saimbeyli ve Feke belediyelerine de hizmet desteği verip, buralardaki halkında gönüllerine girmesini biliyor. Kısacası 2 yıl dolmadan Fatih Kocaispir, AK Parti içerisinde yükselişini sürdürürken, daha şimdiden vatandaşların arasında kendisine ‘’Büyükşehir Belediye Başkan adayı’’ yakıştırması yapılıyor. Ne diyelim atom karınca başkanın yolu açık olsun.

652 total views, 3 views today

Bir cevap yazın