1940 doğumlu Musa Bereket 81 yaşında hayatını kaybetti

Salbaş’ta uzun yıllar kalaycılık yaparak geçimini sağlayan 1940 doğumlu Musa Bereket 81 yaşında yaşamını yitirdi.

Bölgede Kalaycı Musa olarak bilinen Bereket, uzun süredir çeşitli hastalıklar nedeniyle tedavi gördü. 5 gün önce hastaneden taburcu olarak kızının yaşadığı evine getirilen Musa Bereket burada hayata gözlerini yumdu.

Ailesi, yakınları ve sevenleri tarafından Salbaş Mahalle Mezarlığına defnedilen Bereket için onlarca kişi mezarı başında el açıp dua ederek son yolculuğuna uğurladı. Bereket’in ölümün ardından yaşadığı evde Kur-an-ı Kerim tilaveti yapılıp taziyeye gelen misafirler için çeşitli ikramlarda bulunuldu.

EVLATLARINDAN VEFAT PAYLAŞIMI

81 yaşında hayatını kaybeden Musa Bereket’in evlatları Ergün Bereket ve Hasan Bereket sosyal medya hesaplarından acı haberi duygusal sözlerle paylaştı. Oğlu Ergün Bereket babasının son zamanlarda çekildiği bir fotoğrafı yükleyerek, “Babamı kaybettik. Başımız Sağolsun” ifadeleriyle duyurdu. Bereket, “Babam Musa Bereket’i 81 yaşında kaybettik. Son dönemlerini tedavi görerek hastanelerde geçiren babamıza Allah’tan rahmet diliyorum. Ayrıca gerek taziyemize gelerek gerekse de arayıp mesaj yoluyla başsaglıgı dileklerini ileten herkesten Allah razı olsun. Başımız sağolsun…” ifadelerini kullandı.

Musa Bereket’in bir diğer oğlu Hasan Bereket ise, “Canım babam hakka yürümüştür, başımız sağolsun” ifadelerine yer verdi.

2,287 total views, 1 views today

Bir cevap yazın